Köp ritningar till Hus & Hems friggebodar

Här kan du beställa de populära ritningarna till våra egna friggebodar. Ta chansen och bygg "Utsikten" eller "Storasyster"!

"Utsikten" passar till de flesta husstilar. Du kan lätt byta skepnad på den med olika tak och sätt att klä fasaden. Mad glasad front bli utsikten extra fin! Arkitekt Per Wåhlin. Yta 10 kvadratmeter. Foto: Per Magnus Persson.

"Storasyster" är friggeboden som vuxit upp. 15 smart planerade kvadratmeter med alkover i bägge kortändarna, stora nog att rymma varsin säng. Självklart kan man också placera ett litet kök i en av alkoverna. Även fasaden kan varieras med ett stort glasparti med eller utan spröjs, glasad dörr och mindre fönster eller med förrådsdörrar. Med isolering är "Storasyster" perfekt som gäststuga och utan isolering en rymlig bod eller sommarateljé. Arkitekter Cecilia Margen Wigow och Per Wigow. Foto: Stefan Nilsson.

"Lövkojan" är tyvärr slutsåld!

"Utsikten" passar till de flesta husstilar. Du kan lätt byta skepnad på den med olika tak och sätt att klä fasaden. Mad glasad front bli utsikten extra fin! Arkitekt Per Wåhlin. Yta 10 kvadratmeter.

 

"Storasyster" är friggeboden som vuxit upp. 15 smart planerade kvadratmeter med alkover i bägge kortändarna, stora nog att rymma varsin säng. Självklart kan man också placera ett litet kök i en av alkoverna. Även fasaden kan varieras med ett stort glasparti med eller utan spröjs, glasad dörr och mindre fönster eller med förrådsdörrar. Med isolering är "Storasyster" perfekt som gäststuga  och utan isolering en rymlig bod eller sommarateljé. Arkitekter Cecilia Margen Wigow och Per Wigow.

 

Så här gör du för att köpa ritningarna: Mejla till husohem@sdist.se och skriv ritning i ämnesraden. Glöm inte att skriva namn och adress i mejlet. Varje ritning kostar 50 kronor styck – pris för alla tre 100 kronor! Vi skickar sedan hem dem per post tillsammans med ett inbetalningskort.