Leila Lindholm: "Jag vill fånga husets själ"

När tv-kocken Leila Lindholm och sambon Mårten fick barn tog de sitt pick och pack och flyttade från storstaden till landet.- Huset är lite av ett kråkslott och jag har inrett efter dess karaktär, i klassisk kolonialstil.Inspireras av hennes egna bilder från huset!

 

"Jag gillar fotokonst och i matrummet har jag blandat bilder med restaurangkänsla med porträtt. Träfigurerna har vi köpt på Kap Verde och glaskupan har jag fyllt med silverkulor och baseboll-bollar."

 

 

"Ett av våra tre gästrum. Vi gillar att ha gäster, så det är viktigt att det är trevligt och bekvämt att sova över. Tapeten kommer från Ralph Lauren och sänggaveln har jag själv ritat och låtit tillverka."

 

 

"Jag tycker sådana här fläktar är så snygga! Den här finns i vårt bibliotek och ger verkligen rätta kolonialkänslan. Jag hittade den på Hornbach för en billig peng."

 

 

"Den här tavlan blev jag kär i på en gång! Vi kallar den för smörkocken, men egentligen betyder texten att kokosfett kan ersätta smör. Jag hittade tavlan på nätet, jag shoppar rätt mycket där."

 

 

"Trappan är original och verkligen speciell. Den är husets smycke! Förr byggde man hus på riktigt, liksom. Det är inga plywoodkonstruktioner. Tapeten kommer från Ralph Lauren."

 

 

"Walter är i den åldern då man ska härma allt föräldrarna gör. Den hör rejäla Briospisen står i köket och den stökar han runt i varje dag. Alla ungar älskar den!"

Av Leila Lindholm