Varm skinkmacka

Du behöver 4 skiva lantbröd 4-8 skivor 4 skiva rökt skinka 4-8 skivor 2 msk dijonsenap 1 dl crème fraîche 1 msk hackad persilja 1...

Du behöver

  • 4 skiva lantbröd 4-8 skivor
  • 4 skiva rökt skinka 4-8 skivor
  • 2 msk dijonsenap
  • 1 dl crème fraîche
  • 1 msk hackad persilja
  • 1 st päron
  • 150 g cambozola eller bavaria blu
  • 8 st valnötter
  • 2 msk honung

Servera med:

sallad

Ugn: 225°

Gör så här

1

Blanda dijonsenap, crème fraiche och persilja. Bred hälften på brödskivorna och lägg på skinka. Bred resten ovanpå skinkan.

2

Dela, kärna ur och skär päronet i tunna klyftor. Lägg dem på mackorna och täck med skivad ost. Strö på krossade valnötter och ringla över honung.

3

Gratinera i 10 minuter. Servera med sallad.

Scroll to Top