Du behöver
- 240 g älgskav fryst
- 2 tsk matfett
- 1 st gul lök
- 2 tsk kebabkrydda
- salt svartpeppar
- 4 st tunnbröd mjuka
- 0.5 st isbergssallad
- 2 st tomat
- feferoni
Sås:
0.5 dl turkisk yoghurt
1 tsk majonnäs
1 msk ketchup
2 krm kebabkrydda
Gör så här
1
Stek älgskavet i en het stekpanna med matfett. Vänd runt köttet tills allt är brynt.
2
Tillsätt skivad lök och kebabkrydda. Smaka av med salt och svartpeppar.
3
Rör samman yoghurt, majonnäs, ketchup och kebabkrydda i en skål. Smaka av med salt och peppar.
4
Lägg älgskavet på tunnbröd med såsen, strimlad isbergssallad, skivad tomat och feferoni. Rulla ihop till en rulle.