Du behöver
- 300 g kycklinglårfilé strimlad
- 80 g vårlök
- 0.5 st paprika strimlad
- 0.5 st röd paprika strimlad
- 15 g färsk ingefära finhackad
- 4 st vitlöksklyftor finhackade
- 1 l vatten
- 2 msk kycklingfond Thai
- 1 msk olivolja
- 1 msk fisksås
- 1 tsk sambal oelek
- färsk koriander hackad
- 1 pkt risnudlar (250 g)
Det här behövs till 2 port:
Gör så här
1
Blanda alla ingredienser utom koriandern och risnudlarna i en kastrull och låt koka upp. Låt sjuda i 5 minuter och ta sedan bort kastrullen från plattan.
2
Koka samtidigt två portioner risnudlar enligt instruktionerna på paketet.
3
Blanda varje portion nudlar med en portion soppa. Toppa med hackad koriander efter smak. Servera.