Du behöver
- 250 g kycklingfilé
- 140 g bacon
- 1 msk smör eller margarin
- 1 st gul lök
- 1 st vitlöksklyfta
- 100 g champinjoner
- 1 st röd paprika
- 1 st påse taco kryddmix
- 2 dl salsa
- 1 dl matlagningsgrädde
Servera med:
tacoskal eller tacotubs
sallad
gurka
crème fraîche
Gör så här
1
Tärna kycklingen ganska fint och strimla baconet. Fräs kyckling och bacon i stekpanna med smör. Lägg över i en kastrull.
2
Skala och hacka lök och vitlök. Skiva svampen och tärna paprikan. Fräs lök, vitlök, svamp, och paprika och lägg över i kastrullen. Strö över kryddmix och tillsätt salsa och grädde.
3
Rör om och småkoka i 10 minuter. Servera i tacos med sallad, tärnad gurka och crème fraiche.