Du behöver
- 300 g vit fiskfilé
- 1 st ägg
- 0.5 dl ströbröd
- 2 msk vetemjöl
- salt och peppar
- smör eller margarin
- 6 st champinjoner
- 1 st tomat
- 0.5 dl dill och persilja
- 1 dl gräddfil
- citron skal av 1/2
Servera med:
potatis kokt
Gör så här
1
Doppa fisken i uppvispat ägg och sedan i ströbröd blandat med mjöl, salt och peppar.
2
Stek fisken i en stekpanna med smör ca 5 minuter per sida beroende på tjocklek.
3
Skär svampen i kvartar och fräs med smör. Skär tomaten i tärningar och rör i. Fräs en minut. Blanda i örter och krydda med salt och peppar.
4
Rör ihop gräddfil och citronskal, och krydda med salt och peppar. Servera till fisken tillsammans med svampfräset och kokt potatis.