Du behöver
- 0.5 st gul lök
- 1 st grön paprika
- 1 tsk curry
- 1 msk olivolja
- 1 dl vatten
- 1 msk kycklingfond
- 1 dl grädde valfri fetthalt
- 2 tsk maizena redning
- salt och peppar
- 100 g fullkornsspagetti kokt
- 0.5 st grillad kyckling
- 0.5 dl riven ost
Ugn: 225°
Gör så här
1
Skala och hacka löken. Dela, kärna ur och tärna paprikan. Fräs lök, paprika och curry i en kastrull med olja.
2
Tillsätt vatten, fond, grädde och redning, och koka 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
3
Lägg spagettin i en smord ugnsfastform. Bena ur kycklingköttet och skär det i bitar, och lägg det i formen. Häll på såsen och strö över osten. Gratinera i 15 minuter.