Du behöver
- 3 st ägg
- 2 dl strösocker
- 2 msk vatten
- 2 dl vetemjöl
- 1.5 tsk bakpulver
Fyllning:
1 st förpackning tårtmousse med chokladsmak 130 g, Dr Oetker
2.5 dl mjölk
Garnera med:
2 dl vispgrädde
0.5 st burk aprikoser
20 g mörk choklad
Ugn: 225°
Gör så här
1
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Rör i vatten och mjöl blandat med bakpulver. Häll smeten på en plåt med bakplåtspapper och grädda i 7 minuter.
2
Stjälp upp kakan på sockrat papper och lossa bakplåtspappret. Låt svalna.
3
Vispa ihop moussen enligt anvisningarna på förpackningen och bred moussen över bottnen. Rulla ihop kakan från långsidan och garnera med vispad grädde, aprikoser i klyftor och smält choklad.