Quornwok med nudlar

Du behöver 125 g nudlar 1 st rödlök 1 st selleristjälk 2 st morötter 1 st paprika gul 2 st salladslökar 2 st vitlöksklyftor 0.5...

Du behöver

  • 125 g nudlar
  • 1 st rödlök
  • 1 st selleristjälk
  • 2 st morötter
  • 1 st paprika gul
  • 2 st salladslökar
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 0.5 st röd spansk peppar
  • 1 cm färsk ingefära
  • 300 g quornstrimlor
  • 2 msk olja
  • 0.5 dl woksås
  • salt och peppar

Servera med.

2 msk cashewnötter

Gör så här

1
Lägg nudlarna i en bunke. Höll över kokande vatten och låt dem ligga ca 5 minuter. Häll av vattnet.

2
Skala och skär rödlöken i bitar. Skär selleristjälken i skivor. Skala och skär morötterna i tändstickstora strimlor.

3
Ansa och skär paprikan i skivor. Skär salladslöken i skivor och skala och hacka vitlöken. Hacka urkärnad spansk peppar och skalad ingefära.

4
Stek quornstrimlorna i en stekpanna med olja, ca 5 minuter. Tillsätt grönsakerna och stek tills de börjar bli mjuka.

5
Rör ner woksåsen och nudlarna, och låt allt bli varmt. Smaka av med salt och peppar. Strö över hackade cashewnötter vid serveringen.

Scroll to Top