Du behöver
- 125 g nudlar
- 1 st rödlök
- 1 st selleristjälk
- 2 st morötter
- 1 st paprika gul
- 2 st salladslökar
- 2 st vitlöksklyftor
- 0.5 st röd spansk peppar
- 1 cm färsk ingefära
- 300 g quornstrimlor
- 2 msk olja
- 0.5 dl woksås
- salt och peppar
Servera med.
2 msk cashewnötter
Gör så här
1
Lägg nudlarna i en bunke. Höll över kokande vatten och låt dem ligga ca 5 minuter. Häll av vattnet.
2
Skala och skär rödlöken i bitar. Skär selleristjälken i skivor. Skala och skär morötterna i tändstickstora strimlor.
3
Ansa och skär paprikan i skivor. Skär salladslöken i skivor och skala och hacka vitlöken. Hacka urkärnad spansk peppar och skalad ingefära.
4
Stek quornstrimlorna i en stekpanna med olja, ca 5 minuter. Tillsätt grönsakerna och stek tills de börjar bli mjuka.
5
Rör ner woksåsen och nudlarna, och låt allt bli varmt. Smaka av med salt och peppar. Strö över hackade cashewnötter vid serveringen.