Du behöver
- potatis ca 2 kg
- 50 g rucolasallad späd
- 1 st rädisor knippa
- 100 g fetaost apetina
Marinad:
0.75 dl matolja
2 msk vit balsamvinäger
3 msk vatten
1 msk fransk senap
2 msk basilika hackad
3 msk hackad gräslök
0.5 dl hackad persilja
Det här behövs:
Gör så här
1
Börja med att vispa samman alla ingredienserna till marinaden.
2
Skala potatisen eller skrubba den väl. Koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten.
3
Häll av vattnet och skär potatisen i knubbiga bitar. Lägg dem i en skål och häll över marinaden medan potatisen ännu är varm. Ställ potatissalladen kallt.
4
Riv salladen i mindre bitar. Ansa och skär rädisorna i mindre bitar. Skär osten i små tärningar. Blanda ner allt i potatisskålen strax innan salladen ska serveras.