Du behöver
- 400 g färskpotatis
- 5 dl vatten
- 1 st grönsaksbuljongtärning
- 10 cm purjolök
- 0.5 st röd paprika
- 75 g sugarsnaps
- 1 dl ärtor
- 200 g kassler
- 1 msk olja
Servera med:
senap
Gör så här
1
Skrubba potatisen och dela stora potatisar i mindre bitar. Koka upp vatten och buljongtärning i en gryta. Lägg i potatisen och koka i 10 minuter.
2
Tvätta och skär purjolöken i centimeterbreda bitar. Skölj, kärna ur och tärna paprikan. Skölj och ansa sugarsnapsen.
3
Lägg purjolök, paprika och sugarsnaps i grytan med potatis och koka i 5 minuter. Lägg i ärtorna och låt dem bli varma.
4
Stek kasslern hastigt i lite olja. Servera kasslern och potatisgrytan med en klick senap.