RECEPT FRÅN HJ

Potatiscanapéer med laxost

Av . Foto: Ove Lindfors

Okänd
24 stycken

Du behöver

  • 12 st kokta färskpotatisar
  • Laxost (ca 3 dl)

  • 100 g kallrökt lax
  • 200 g philadelphiaost
  • 2 tsk riven pepparrot
  • 1 tsk dijonsenap
  • 2 msk hackad gräslök
  • Garnera med

  • hackad rödlök
  • hackad gräslök
  • hackad dill

Gör så här

1

Finhacka laxen. Blanda ost, pepparrot, senap och gräslök. Vänd ner laxen.

2

Dela potatisarna på längden, skär bort en tunn skiva i botten så står de stadigare.

3

Lägg en klick laxost på varje potatis. Garnera med rödlök, gräslök och dill.


Kommentar:
Små tilltugg som är trevliga att servera på en sommarbuffé eller till drinken.

Recept