Du behöver
- 400 g spagetti
- 1 st gul lök
- 300 g trattkantareller och champinjoner
- 1 msk smör
- 140 g tärnad bacon
- 65 g spenat
- 3 st äggulor
- 1 dl vispgrädde
- 1.5 dl riven parmesanost
- salt och peppar
Garnera med:
parmesanost
Gör så här
1
Koka spagettin.
2
Skala och hacka löken. Ansa svampen. Fräs lök och svamp i en stekpanna med smör tills vätskan kokat in och svampen börjar bli brynt. Ta upp svampen ur stekpannan.
3
Stek baconet nästan knaprigt i stekpannan. Blanda i spenat och svampfräs och låt spenaten mjukna.
4
Vispa samman äggulor, grädde och ost i en stor skål. Blanda i spagetti och baconfräs. Salta och peppra. Strö över riven parmesanost.