Pasta med kyckling och ädelostsås

En snabblagad och kalorilätt middag!

Du behöver

  • 250 g kyckling lårfilé
  • 2 tsk matfett
  • 1.5 dl lagalätt 5%
  • 2 tsk kycklingfond konc
  • 25 g ädelost riven
  • 0.5 st purjolök strimlad
  • 0.5 st röd paprika strimlad
  • salt svartpeppar
  • färsk timjan

Det här behövs till 2 port:

Gör så här

1
Skär lårfiléerna i mindre bitar. Bryn dem i matfett i en stekpanna. Tillsätt lagalätt, kycklingfond och ädelost. Låt grytan sjuda 15 minuter. Kontrollera att kycklingköttet är genomstekt.

2
Tillsätt purjolök och paprika. Rör om och smaka av grytan med salt och svartpeppar. Servera med kokta pastafjärilar. Dekorera med timjan.

Scroll to Top