Du behöver
- 18 st mazarinformar i aluminium
Pajdeg:
2 dl vetemjöl
75 g smör
2 msk crème fraîche
Fyllning:
2 dl riven ost
150 g frysta sojabönor
250 g räkor med skal 100 g skalade räkor
Äggstanning:
4 st ägg
1 tsk majsstärkelse
2 dl crème fraîche
2 tsk hummerfond
salt och peppar
2 msk hackad dill
Garnera med:
250 g räkor med skal ca 100 g skalade räkor
dill
Ugn: 200°
Gör så här
Pajdeg: Mixa samman vetemjöl, smör och crème fraiche till en pajdeg. Dela degen i 18 bitar och tryck ut i mazarinformar. Ställ in dem i kylen under tiden du gör fyllningen. Skala räkorna.
Äggstanning: Vispa samman ägg, majsstärkelse, crème fraiche, hummerfond, salt och peppar till fyllningen. Fördela riven ost, tinade sojabönor och räkor i formarna. Fyll pajformarna med äggstanning, nästan ända upp till kanten. Strö över dill.
Grädda pajerna i mitten av ugnen, ca 20 minuter. Låt svalna. Ta pajerna ur formarna. Dekorera med skalade räkor och dill.