Lyxig carbonara

Du behöver 125 g pappardelle 1 st vitlöksklyfta 1 msk olivolja 10 st körsbärstomater 2 st äggulor 0.5 dl vispgrädde 70 g parmaskinka 0.5 dl...

Du behöver

  • 125 g pappardelle
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 msk olivolja
  • 10 st körsbärstomater
  • 2 st äggulor
  • 0.5 dl vispgrädde
  • 70 g parmaskinka
  • 0.5 dl parmesanost
  • peppar

Gör så här

1
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen och låt rinna av. Skala och hacka vitlöken, och fräs i en kastrull med olja.

2
Tillsätt halverade tomater och fräs i 1 minut. Blanda pastan med äggulor, grädde och tomatfräset.

3
Toppa med skinkan skuren i bitar och riven parmesan. Krydda med peppar.

Scroll to Top