Du behöver
- 200 g pasta t ex penne
- 500 g kycklinglårfilé
- olivolja
- flingsalt
- nymald peppar
- 8 dl babyspenat
- 2 st persikor
- 1 st rödlök
- 1 kruka basilika
- 150 g fetaost
- 4 msk pinjenötter
Dressing:
3 msk olivolja
2 msk vit balsamvinäger
flingsalt
nymald peppar
Gör så här
1
Dressing: Blanda olja, vinäger, salt och peppar.
2
Koka pastan. Häll av kokvattnet och blanda pastan med lite olivolja. Varmhåll.
3
Stek kycklingfiléerna i en stekpanna med olja, ca 3 minuter per sida. Salta och peppra. Varmhåll under folie. Vid servering: skär kycklingen i skivor.
4
Blanda pasta, kyckling, spenat, klyftade persikor, skivad lök, basilikablad och smulad fetaost. Ringla över dressing och strö på nötter.