Kycklingwok med bulgur

Du behöver 1 dl bulgur 300 g kycklinglårfilé 200 g broccoli färsk 1 st röd paprika 0.5 st gul lök 1 msk rapsolja 2 msk...

Du behöver

  • 1 dl bulgur
  • 300 g kycklinglårfilé
  • 200 g broccoli färsk
  • 1 st röd paprika
  • 0.5 st gul lök
  • 1 msk rapsolja
  • 2 msk sweet chilisås
  • salt
  • 1 tsk sesamfrön

Det här behövs till 2 port:

Gör så här

1
Tillaga bulgurn enligt anvisningarna på förpackningen. Putsa och strimla kycklingen.

2
Dela broccolin i mindre bitar och strimla stjälken. Dela, kärna ur och strimla paprikan. Skiva löken.

3
Stek kycklingen i olja. Tillsätt sweet chilisås och fräs i 3 minuter. Ta upp kycklingen och fräs grönsakerna i 5 minuter. Krydda med salt och tillsätt 1/2 dl vatten.

4
Vänd i kycklingen och låt den småkoka i ett par minuter. Strö sesamfrön över kycklingen och servera den med bulgurn.

Scroll to Top