Du behöver
- 500 g kycklinglårfilé
- 1 msk rapsolja
- 2 msk sweet chilisås
- salt peppar
- 150 g haricots verts
- 1 st avokado
- 12 st körsbärstomater
- 65 g sallad i påse
- 200 g haloumi
- 2 msk olivolja
- 0.5 st citron pressad saft
Servera med:
bröd
Ugn: 175°
Gör så här
1
Skär kycklingen i mindre bitar och trä upp bitarna på spett. Blanda olja och sweet chilisås och pensla spetten. Salta och peppa. Stek kycklingen runt om i en stekpanna tills de fått färg. Tillaga klart i ugnen, ca 15 minuter. Kontrollera att köttsaften är ofärgad.
2
Koka haricots verts i 5 minuter och låt rinna av. Kärna ur avokadon och skär avokadoköttet och dela i bitar. Dela tomaterna. Skölj salladen. Blanda haricots verts, avokado, tomater och sallad.
3
Skiva osten och stek i grillpanna, tills den fått fin färg. Lägg osten ovanpå salladen.
4
Blanda olja, citronsaft, salt och peppar och ringla över salladen. Servera med bröd.