Du behöver
- 400 g kycklingfilé
- salt peppar
- 1 msk smör eller margarin
- 140 g bacon
- 1 st röd paprika
- 2 dl crème fraîche
- 2 dl mjölk
- 1 msk kycklingfond
- 1 st avokado
- 1 msk senap
- 2 msk hackad persilja
- pasta t ex pastahjärtan
Garnera med:
persilja
Gör så här
1
Strimla kycklingen, salta och peppra, och bryn den i en stekpanna med smör. Ta upp kycklingen. Strimla baconet och stek det i pannan. Ta upp och låt det rinna av på hushållspapper.
2
Dela, kärna ur och tärna paprikan. Lägg kyckling, bacon, paprika, crème fraiche, mjölk och fond i en kastrull och koka upp.
3
Tärna avokadon och lägg i den tillsammans med senap och persilja. Smaka av med salt och peppar och koka i 5 minuter.
4
Koka pastan enligt förpackningen och servera till. Strö över persilja.