Du behöver
- 200 g kassler
- 1 msk rapsolja
- 50 g blandad sallad
- 125 g körsbärstomater
- 1 st avokado
- 2 st hårdkokta ägg
- 50 g hårdost
- 2 msk gräslök
- salt och peppar
- 2 msk hasselnötter
Dressing:
2 tsk rödvinsvinäger
2 msk olivolja
0.5 tsk worcestershiresås
1 tsk dijonsenap
Servera med:
bröd
Gör så här
1
Strimla kasslern och fräs den i en stekpanna med olja, så den får lite färg. Låt svalna.
2
Skölj salladen. Dela tomaterna och gröp ur och skär avokadoköttet i bitar. Skala och skär äggen i bitar och tärna osten.
3
Blanda sallad, kassler, tomater, avokado, ägg och ost. Strö över klippt gräslök och grovt hackade nötter.
4
Dressing: Blanda ingredienserna och ringla dressingen över salladen. Servera med bröd.