Du behöver
- 1 kg fÀrskpotatis
- 3 msk olivolja
- 2 msk pressad citron
- pressad vitlöksklyfta
- 3 msk repade timjanblad
- 8 st sardellfiléer hackade
- 150 g salami i bit
- 1 pkt cocktailmozzarella ca 150 g
- 1 st rödlök
- 4 msk kapris
- 1.5 dl svarta oliver
- salt och nymald peppar
- 250 g coctailtomater
- 50 g rucola
Gör sÄ hÀr
1
Blanda olivolja, citronsaft, vitlök, timjan och sardeller i en bunke.
2
TvÀtta och koka potatisen. LÄt Änga av. SkÀr potatisen i grova bitar. VÀnd ner den varma potatisen i dressingen.
3
SkÀr salamin i tÀrningar. LÄt osten rinna av. Hacka löken.
4
Blanda potatisen med salami, ost, lök, kapris och oliver. Smaka av med salt och peppar.
5
Dela tomaterna. VĂ€nd sist ner tomater och rucola i salladen.