Gratinerad kassler

Du behöver 300 g palsternacka 3 st potatis 250 g kassler 2 dl ostsås färdig 1 dl riven ost 1 msk riven pepparrot 2 msk...

Du behöver

  • 300 g palsternacka
  • 3 st potatis
  • 250 g kassler
  • 2 dl ostsås färdig
  • 1 dl riven ost
  • 1 msk riven pepparrot
  • 2 msk hackad persilja

Ugn: 225°

Det här behövs till 2 port:

Gör så här

1
Skala och skiva palsternacka och potatis. Koka i lättsaltat vatten i 5 minuter och låt rinna av väl.

2
Lägg på ett smort fat. Skiva kasslern och lägg ovanpå. Blanda såsen med ost, pepparrot och persilja, och klicka på kasslern.

3
Gratinera i ugn i 15 minuter. Servera med en tomat- och löksallad

Scroll to Top