Du behöver
- 1 st rulle kyld smördeg à 250 g
- 100 g färskost
- 3 msk röd pesto
- 0.5 dl hackad persilja
- 1.5 dl riven ost
Pensling:
ägg
Garnera med:
0.5 dl crème fraîche
12 skiva salami
persilja
Ugn: 200°
Gör så här
Rulla ut smördegen och bred på färskost. Bre på pesto och strö över hackad persilja och riven ost. Rulla ihop rullarna från långsidan och lägg med skarven ner på bakplåtspapper.
Rulla ut smördegen och bred på färskost. Bre på pesto och strö över hackad persilja och riven ost. Rulla ihop rullarna från långsidan och lägg med skarven ner på bakplåtspapper.
Pensla med uppvispat ägg och grädda i ca 20 minuter tills rullen fått fin färg. Låt svalna och skär i 12 bitar.
Vispa crème fraichen hård med elvisp. Klicka den på varje bit och toppa med salami och persilja.