RECEPT FRÅN HJ

Carbonara med korv

Av . Foto: Olof Abrahamsson

Okänd
4 portioner

Du behöver

  • 300 g smaksatt korv
  • 200 g champinjoner
  • 1 st gul lök
  • 1 msk smör
  • 500 g spagetti
  • 4 st äggulor
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 dl riven parmesanost
  • salt och peppar
  • Garnera med:

  • hackad persilja

Gör så här

1

Skiva korven tunt. Ansa och skiva champinjonerna. Skala och hacka löken. Fräs korv, champinjoner och lök i smör i stekpanna.

2

Koka spagettin enligt anvisningen på förpackningen och låt den rinna av.

3

Blanda äggulor, grädde och parmesanost i en stor skål. Vänd i korvfräs och spagetti och blanda om väl. Krydda med salt och peppar. Strö över persilja och servera.


Kommentar:
Härligt krämig med både vispgrädde, äggulor och parmesanost. En rätt för en regnig sommardag.

Recept