RECEPT FRÅN HJ

Avokado- och räkcocktail

Av . Foto: Olof Abrahamsson

Okänd
5 portioner

Du behöver

  • 2 st avokador
  • 2 st lime pressad saft
  • 2 msk olivolja
  • 150 g sugarsnaps
  • 3 st salladslökar
  • 1 kg räkor
  • 1 st röd chilipeppar
  • koriander
  • Garnera med:

  • lime

Gör så här

1

Dela avokadorna och ta bort kärnan. Tärna köttet och blanda det med limesaft och olja.

2

Ansa och strimla sugar snapsen. Skiva salladslöken tunt.

3

Fördela avokado, sugar snaps, salladslök och räkor blandade med urkärnad och finhackad chili i cocktailglas. Toppa med koriander och garnera med limeklyftor.


Kommentar:
Recepten är beräknade till 10 bufféportioner eller 4–6 menyportioner!

Recept