Ägghalvor med två fyllningar

Du behöver 12 st ägg Fyllning 1: 3 msk majonnäs 2 msk crème fraîche 1 msk riven pepparrot från tub 1 msk hackade örter salt...

Du behöver

  • 12 st ägg

Fyllning 1:

3 msk majonnäs
2 msk crème fraîche
1 msk riven pepparrot från tub
1 msk hackade örter
salt och peppar

Fyllning 2:

4 msk majonnäs
1 msk crème fraîche
1 tsk tryffelolja
salt och peppar

Garnera med:

örter
rädisor

Gör så här

1

Hårdkoka äggen. Låt kallna. Skala och dela dem.

2

Fyllning 1: Gröp försiktigt ur äggulan och mosa den med majonnäs, crème fraiche och pepparrot. Blanda i finhackade örter och smaka av med salt och peppar. Spritsa tillbaka röran i ägghalvorna och garnera med örter.

3

Fyllning 2: Gröp försiktigt ur äggulan och mosa den med majonnäs och crème fraiche. Smaksätt med tryffelolja, salt och peppar. Spritsa tillbaka fyllningen och garnera med örter och rädisa.


Kommentar:
TIPS! Skär bort en liten del på undersidan på ägghalvorna så står de bättre och åker inte runt på fatet.
TIPS 2! Några droppar tryffelolja är väldigt gott i potatismos, omelett, på pasta och i svamprätter.

Scroll to Top