Du behöver
- 1 pkt torskfilé (400 gr)
- 1 pkt broccoli (240 gr)
- 1 tsk salt vitpeppar
- 1 dl mjölk
- 1 dl riven ost
- 3 msk majonnäs
- 1 msk senap
Gör så här
Sätt ugnen på 250 grader. Tina fisken så att det går att dela i 4 bitar. Lägg fisken i mitten på smort ungssäkert fat. Salta och peppra.
Lägg den frysta broccolin bredvid och emellan.
Rör ut majonnäsen med mjölk och senap. Bred blandningen över fisken.
Sätt in fatet i ugnen ca 15 min. Strö då ost över. Sätt in fatet igen ca 15 min tills rätten fått fin färg.
Lägg den frysta broccolin bredvid och emellan.
Rör ut majonnäsen med mjölk och senap. Bred blandningen över fisken.
Sätt in fatet i ugnen ca 15 min. Strö då ost över. Sätt in fatet igen ca 15 min tills rätten fått fin färg.