Bakar du Sveriges godaste bulle?

Ännu har du chansen! Kanske blir ditt favoritrecept årets vinnarbulle i Hemmets Journals bull-SM. Vi letar fortfarande efter den allra godaste hembakade vetebullen. Överraska oss...

Ännu har du chansen!

Kanske blir ditt favoritrecept årets vinnarbulle i Hemmets Journals bull-SM.

Vi letar fortfarande efter den allra godaste hembakade vetebullen. Överraska oss med den ljuvligaste fyllningen, lenaste krämen eller en magisk smaksättning.

Vårt enda krav är att du bakar med en helt vanlig deg gjord på vetemjöl – resten är upp till dig.

Sista lämningsdag är förlängd till den 23/7.

1:a pris
Hemmabagarens storfavorit – Ankarsrum Original!
Vinst: Ankarsrum Original Assistent i färgen Black Diamond, exklusiv hos Bagaren och Kocken!
Knåda, vispa och mal. Denna fantastiskt hållbara maskin som ofta går i arv, generation efter generation. Ett stort utbud finns av tillbehör som bland annat gör pasta eller pressar apelsiner. Bunken på hela 7 liter gör att detta är maskinen för dig som vill ha möjligheten att sätta riktigt stora degar, klarar 1,5 liter degvätska och 5 kg deg utan problem.
Värde: 5 990 kr

2:a pris
Bakset för bullälskaren!
Vinsten innehåller: Soehnle hushållsvåg, bakbord i trä med markeringar, bakform i silikon, brödpensel i björk med tagel och silikonkavel
Värde: 1 597 kr

3:e pris
Vinsten innehåller: Soehnle hushållsvåg, set med 3 slickepottar och “Den stora bakboken”.
Värde 727 kr

4–5:e pris
10 nr av Hemmets Journal och “Den stora bakboken”.
(Är du redan prenumerant förlängs din prenumeration).
Värde ca 379 kr

6–10:e pris
10 nr av Hemmets Journal
(Är du redan prenumerant förlängs din prenumeration).
Värde ca 280 kr

Skriv ner receptet tydligt och skicka det till Hemmets Journals Bull-SM.

Hemmets Journal
206 07 Malmö

Du kan också mejla till:
cecilia.vikbladh@egmont.se

Vinnarna kommer att utses under sommaren och kommer att presenteras i Hemmets Journal under hösten. Vi väntar spänt på ditt tävlingsbidrag.

Lycka till!
I juryn sitter bland andra matredaktör Cecilia Vikbladh, Hemmets Journal, samt Kerstin Svensson, receptmakare.

Scroll to Top