Tävla i Bull-SM: Bakar du Sveriges godaste bulle?

Var med i Hemmets Journals stora baktävling där vi utser Sveriges godaste bulle!

Tävla i Bull-SM: Bakar du Sveriges godaste bulle?

Hur bakar du din favoritbulle? Är det en klassisk kanelbulle, snurrad, vriden eller kanske hjärtformad? Stor eller liten, extraordinärt pyntad eller ligger tricket i enkelheten? Kanske fyller du den med vanilj och bär eller smaksätter med choklad, citrus eller chili? Och vem vet, kanske har du en hemlig ingrediens du vill dela med dig av?

Vi väntar och längtar efter ditt bidrag, och kom ihåg – det enda krav vi har är att basen ska vara en helt vanlig bulldeg.

 

1:a pris

Ankarsrum Original

Denna hushållsassistent är en otroligt hållbar maskin som är känd för att gå i arv i flera generationer och är överlägsen i funktionalitet och mångsidighet. Med den kan du knåda, vispa och mixa men även mala kött, göra pasta och pressa apelsiner.

Värde: ca 5 475 kr


2:a pris

Visp + kavel + slickepott

Vinsten innehåller: Visp från Dualit (valfri färg) 1 495 kr, kavel 495 kr och slickepott 189 kr, Bagaren och Kocken.

Värde: 2 179 kr


3:e pris

Visp

Vinsten innehåller: Visp från Dualit (valfri färg), Bagaren och Kocken.

Värde: 1 495 kr


4–5:e pris

Den stora bakboken & 10 nr av Hemmets Journal

(Är du redan prenumerant förlängs din prenumeration)

Värde: 348 kr


6–10:e pris

10 nr av Hemmets Journal

(Är du redan prenumerant förlängs din prenumeration)

Värde: ca 269 kr


Skicka ditt recept!

Skriv ner receptet tydlig och skicka det till:

Bull-SM
Hemmets Journal
205 07 Malmö

Du kan också mejla till:
cecilia.vikbladh@egmont.se

Vi vill ha ditt bidrag senast den 30 april.

Vinnarna kommer att utses under sommaren och kommer att presenteras i Hemmets Journal under hösten.
Lycka till!


I juryn sitter fackchef Gitte Nørgaard-Grytli och matredaktör Cecilia Vikbladh, Hemmets Journal, samt Kerstin Svensson, matskribent Hemmets Journal.