julkalender-dag6.JPG
Julkalender 2016
0
Varje dag mellan 1-24 december öppnar vi en ny lucka med fantastiskt fina priser!
dragarbild-wahlgren.jpg
Efter några tuffa år är vi idag de bästa vänner!
0
Pernilla Wahlgren är en av våra mest folkkära artister och dottern Bianca är en av landets främsta bloggare. Högaktuella med tv-serien Wahlgrens värld. Hemmets Journal träffar dem för att prata om deras mor- och dotterrelation, som bara blivit bättre med åren.
dragarbild-2500.jpg
5 goda och enkla rätter för veckan
0
Här hittar du alltid härlig vardagsmat. Allt är snabblagat, kalorilätt och jättegott! Recepten är för 2 portioner men ingredienserna kan enkelt dubbleras. Varje vecka ger vi dig också ett vegetariskt alternativ.
blackie2500.jpg
Det var kärlek vid första ögonkastet!
0
På semester i Thailand hittade Linda och Henrik den lilla hundvalpen Blackie – övergiven och näst intill blind. De lämnade henne till ett djurcenter och reste hem. Men Linda och Henrik kunde inte glömma den lilla valpen. Nu, ett halvår senare, bor Blackie i Göteborg!
Victoria2500.jpg
Äntligen slipper jag rinnande ögon!
0
Många får besvär med rinnande ögon i medelåldern. För Viktoria Svenby blev en silikonslang lösningen när hennes ena öga började rinna och irritera för jämnan. Nu är hon besvärsfri!
julbrod2500.jpg
Julens allra godaste bröd!
0
Fruktigt adventsbröd, praktiska kuvertbröd, söta skräddakakor, knaprigt knäckebröd och mustigt vörtbröd – alla härliga bröd du kan tänkas behöva till jul!
julgodisbilaga-puff.jpg
Ladda ner vår julgodisbilaga här
0
Fler nyheter Gå till artikelarkivet

Fler Recept