puff_lycka.jpg
Ny forskning: Då är du som lyckligast
21
Grattis, du 60-plussare. Enligt nya studier är du som lyckligast när du är mellan 60 och 75 år. Samtidigt så visar studien att fritiden är viktigare för din lycka än vad jobbet är.
HJ_13_File_10_109448.jpg
Fresta med lyxigt god filé – 5 mumsiga recept
22
Här är fem kalasgoda rätter med filé. Väljer du klassiskt gräddiga eller italienskt fylliga smaker? Varför inte något pikant med gorgonzola och senap? Oavsett vad du väljer så kommer dina gäster att vilja ha mer.
ada2500.jpg
Ada om fästingsjukdomen TBE: Idag vet jag vad hjärntrötthet är
6
Sommaren 2013 blev Ada Tosovic biten av en fästing. Hon plockade bort den, och tänkte inte mer på det. Men så fick hon plötsligt hög feber och huvudvärk – och snart kunde hon varken gå eller tala ordentligt. På sjukhuset konstaterades TBE – fästingburen hjärnhinneinflammation – en sjukdom som det inte finns något botemedel mot.
anders-_fverg_rd._58b937f7dd533_115427.jpg
"Arga snickaren" Anders Öfvergård: "Jag brinner för att hjälpa andra"
71
Så länge han kan minnas har han alltid försökt ställa upp och hjälpa andra. – Det är mitt sätt att bli omtyckt, säger "Arga snickaren" Anders Öfvergård.
wienresan2500.jpg
Kryssa på Donau - upplev Wien, Budapest och Bratislava!
1
Vi bor bekvämt på en fyrstjärnig flodkryssare på vår veckolånga kryssning på Europas moderflod Donau. I den vackra Wachaudalen ser vi riddarborgar, vingårdar och pittoreska byar. Vi besöker tre historiskt intressanta huvudstäder på denna fullmatade resa!
utaplats-plock-puff.jpg
Inred ute – 11 fina köp för balkong och uteplats
4
Nu när våren är på ingång vill vi ha snygga och sköna loungemöbler till uteplatsen och glada färgklickar till den mindre balkongen.
veckomenyn2500.jpg
Varmrökt lax med sparris och gräddfil i veckans meny
13
Här hittar du alltid härlig vardagsmat. Allt är snabblagat, kalorilätt och jättegott!
Fler nyheter Gå till artikelarkivet

Fler Recept