juljournalen2500.jpg
Rättelse i Stora Juljournalen 2016
0
Fyra fina recept på praliner saknas i Stora Juljournalen 2016. Vi vill såklart att ni ska kunna njuta av alla våra recept och beklagar att de försvann på vägen till tryckeriet. Här är de fyra försvunna recepten!
kyckling2500.jpg
Smakrik kyckling med det lilla extra
0
Vi helsteker kycklingen i ugnen tillsammans med äpple och pumpa. Eller varför inte fylla kycklingfiléer med mozzarellaost och sedan låta dem puttra i ugnen i en härlig tomatsås.
experterna480-2.jpg
Ställ en fråga till våra experter!
0
Vem kommer att få ärva mig? Varför bajsar min katt inomhus? Hur blir jag fri från förstoppning? Passa på att ställ din fråga till våra experter! Det kan handla om både hälsa, juridik, husdjur och relationer.
italien2500.jpg
Följ med till underbara Amalfikusten
0
Följ med till några av Italiens absoluta pärlor: Amalfikusten, med den charmiga staden Sorrento, och Ravello med sina vackra trädgårdar. Klassikerna Capri och Pompeji finns också på programmet!
tipsen2500.jpg
Slipp förkylning i höst – 12 tips från naturen!
0
Förkylningssäsongen är här med snuva, hosta och halsont. Här är tolv naturliga tips och huskurer som håller dig frisk och pigg!
fisk2500.jpg
Skinkschnitzel med ostsås i veckomenyn
0
Här hittar du alltid härlig vardagsmat. Allt är snabblagat, kalorilätt och jättegott!
kottbullarna.jpg
Finfin helgmeny med köttbullar, gräddsås och chokladdessert
0
Det blir massor av godsaker till helgen! Smördegssnurror går snabbt, köttbullar älskar alla och choklad är choklad. Trevlig helg!
Fler nyheter Gå till artikelarkivet

Fler Recept