bjudratter2_2500.jpg
2 perfekta bjudrätter i sommar (vem gillar inte dubbelmarinerad fläskfilé)!
0
Vi är mitt uppe i årets främsta kalastid och vad passar bättre än kallskuret och potatissallad. Här bjuder vi på praktiska favoritrecept som garanterat gör sommarsuccé - både som buffé och ensamrätt.
ingemar-sjo.jpg
7 vanliga semesterfällor – och hur du undviker dem
3
Det finns återkommande frågetecken i de flesta familjer när semestern börjar närma sig. Vi bad Ingemar Gens, HJ:s egen relationsexpert, att hjälpa till att reda ut dem.
odlaijuli2500.jpg
7 ätbara favoriter som du kan så i juli!
11
Förläng skördetiden maximalt! Så här i juli går det fortfarande utmärkt att så många ätbara godsaker om du bara håller jorden fuktig. Här får du tips om sju favoriter.
minipajer-rubrikbild.jpg
Förföriskt goda minipajer
39
En lyxigt färgsprakande kavalkad av smaker paketerat i söta minipajer. Ett härligt urval av välkända smaker som kallrökt lax och pepparrot, men även spännande mexikanskt med färs, majs och oregano. Servera med en krispig sallad.
kungafamiljen1201px.jpg
Kungafamiljen önskar en glad sommar
204
Hela kungafamiljen samlade på en ny bild. Från Solliden på Öland skickar de en sommarhälsning via Instagram.
veckomenyn31_2500.jpg
Veckans meny: Lyxig carbonara
13
Här är veckans tips på härlig vardagsmat! Vi lyxar till det med carbonara som blir extra festlig med parmaskinka och parmesanost!
header-bild-1.jpg
Helgens meny: Sommarmiddag med sparris, portabello och glass
14
Semestertider! Vad passar då bättre om inte sparrisbruschetta, vegoburgare och glass. Tänd grillen och njut tills solen går ner.
Fler nyheter Gå till artikelarkivet

Fler Recept