odlaijuli2500.jpg
7 ätbara favoriter som du kan så i juli!
6
Förläng skördetiden maximalt! Så här i juli går det fortfarande utmärkt att så många ätbara godsaker om du bara håller jorden fuktig. Här får du tips om sju favoriter.
minipajer-rubrikbild.jpg
Förföriskt goda minipajer
27
En lyxigt färgsprakande kavalkad av smaker paketerat i söta minipajer. Ett härligt urval av välkända smaker som kallrökt lax och pepparrot, men även spännande mexikanskt med färs, majs och oregano. Servera med en krispig sallad.
kungafamiljen1201px.jpg
Kungafamiljen önskar en glad sommar
198
Hela kungafamiljen samlade på en ny bild. Från Solliden på Öland skickar de en sommarhälsning via Instagram.
veckomenyn31_2500.jpg
Veckans meny: Lyxig carbonara
13
Här är veckans tips på härlig vardagsmat! Vi lyxar till det med carbonara som blir extra festlig med parmaskinka och parmesanost!
header-bild-1.jpg
Helgens meny: Sommarmiddag med sparris, portabello och glass
14
Semestertider! Vad passar då bättre om inte sparrisbruschetta, vegoburgare och glass. Tänd grillen och njut tills solen går ner.
korv2500.jpg
4 somriga och enkla rätter med korv
18
Som gryta, med potatis, i omelett, med pasta eller i ett gott bröd. Det passar verkligen till allt - korv är fantastiskt!
cykelleder-8-rubrikbild.jpg
Åtta cykelleder du inte får missa!
63
Inte sedan 1930-talet har lika många människor valt cykeln för att uppleva Sveriges avlånga land. Grundtanken är att cykla på mindre trafikerade vägar, bo bekvämt och njuta av goda måltider. Köp ett färdigt paket eller sätt samman din egen rutt. Hemmets Journal har cyklat de åtta bästa cykellederna.
Fler nyheter Gå till artikelarkivet
Visa fler artiklar Gå till artikelarkivet

Fler Recept